Rondreis CHINA COMPLEET
22 dagen - v.a. €2 095 Boek nu

Excursies Rondreis CHINA COMPLEET

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus, exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch.

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.

Pingyao - Excursie Wang Jia Dayuan en Zhang Bi kasteel (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Met de bus gaan we eerst op pad naar het oude adellijke huis van de familie Wang. Het complex heeft een oppervlakte van 250.000 m²! Op de terugweg rijden we langs Zhang Bi. Daar bevindt zich een oud kasteel met een ondergronds verdedigingsnetwerk van tunnels. Entreegelden (circa 126 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Shanghai - Acrobatenshow (inclusief ticket en transfer)

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Je bezoekt de wervelende acrobatiek show in Shanghai, waar je verbaasd zult staan over de souplesse die de artiesten tonen. De mens blijkt anatomisch gezien meer te kunnen dan je voorheen had kunnen denken. De show duurt circa 80 minuten.

Shanghai – Huangpu riviercruise

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Volgens veel Chinezen een ‘must’ tijdens een bezoek aan Shanghai! De cruise van circa 3 kwartier, waarop ook veel Chinezen meegaan, over de rivier Huangpu vertrekt van de Bund (Zhongshanweg) en vaart naar de Huangpubrug in het zuiden. Vervolgens keer je in noordwaartse richting naar Wusongkou, voordat je weer arriveert bij de Bund.

Inbegrepen: cruiseticket en transfer
Niet inbegrepen: fooi

Xi'an - Excursie Terracottaleger en Grote Gans pagode (transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 23

Je rijd  in ruim een uur naar het befaamde Terracottaleger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an – Traditionele dumpling-maaltijd en Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 33

Eerst geniet je in het Defachang Restaurant van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Vervolgens woon je de spectaculaire Tang Dynastie show bij. Een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.

Yangshuo – Bezoek aan theeplantage

Ter plaatse boekbaar voor € 29

Je bezoekt een theeplantage op een berg, die bezaaid is met geurende theestruiken. Na een wandeling met mooie uitzichten is het tijd voor een kop thee in het theehuis. Van hieruit rijd je in een half uurtje naar de top van de heuvel Xianggong, om daar te genieten van een prachtig uitzicht over de Lirivier en de omringende bergen. NB: Bij minder dan 6 deelnemers wordt dit een 'join in' excursie, er kunnen dan ook andere reizigers zijn buiten je eigen reisgezelschap.

Inbegrepen: vervoer en entreegeld
Niet inbegrepen: fooi

Yangshuo – Boottocht over de Li rivier

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Je kunt met vier personen op een boot. Inbegrepen: boot en transfer.

Yangshuo - Fietstocht platteland en vaartocht karstlandschap

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes (2 reizigers op een vlot); exclusief lunch en entree Maanberg.

Yangshuo – Klank-en-licht show

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’. NB: Bij minder dan 6 deelnemers is er een ‘join in’ transfer geregeld (er kunnen dan ook reizigers buiten je eigen groep op dat transfer zitten).

Yangshuo – Kookles

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.