Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN
29 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Excursies Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus; exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch.

Beijing - Kung Fu show (inclusief transfers en entree)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Tijdens deze spectaculaire show laten ze je de weg zien die een jonge monnik aflegt tot het moment dat hij zich een waardig Kung Fu meester mag noemen.

Beijing - Peking Opera (alleen de ‘mid-class’ kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.

Chengdu – Bezoek Panda Onderzoekcentrum (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Tijdens deze excursie van circa vier uur bezoek je het Panda Centrum iets buiten Chengdu. De uitgebreide tentoonstelling in het park geeft je een goed beeld van de voortplanting van deze zeldzame dieren. Uiteraard zie je ook de reuzenpanda’s. Het entreegeld (circa 58 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.

Chengdu - Excursie Leshan (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Met de bus reis je naar de grootste zittende Boeddha in de wereld. Deze in de rotsen uitgehouwen Boeddha waakt volgens een oude volksspreuk over de rivier, opdat deze niet buiten haar oevers treedt. Alleen de grote teen van dit beeld is al groot genoeg om er met de groep op te picknicken. Het entreegeld is niet inbegrepen, je betaalt dit per plekke (circa 90 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen). Totale duur van de excursie is circa 7 uur.

Chengdu - Excursie Qingchengshan (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Een trip van circa 6 uur naar de heilige taoïstische berg ongeveer 65 km buiten Chengdu. Op de berg liggen verschillende tempels langs de route naar de top. Het gebied is het gehele jaar groen en is bekend om zijn serene rust. Het entreegeld (circa 90 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.

Dali – Xizhou en het Xihumeer

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Je bezoekt het oude stadje Xizhou, zo’n 18 km ten noorden van Dali. Het is een typisch Bai dorp met goed onderhouden, traditionele Bai huizen. De kleurrijke markt van Xizhou biedt een overvloed aan producten. Er is een groente- en fruitgedeelte en een deel waar vlees verhandeld wordt. In de smalle hoofdstraat stikt het van de lokale winkeltjes waar de bevolking haar benodigdheden koopt. Er worden ook veel hapjes verkocht en de tandarts behandelt zijn cliënten gewoon buiten op straat. Ook bezoek je het Xihumeer, waar je een boottochtje maakt.
Inbegrepen: vervoer en boottochtje

Lijiang – Fietstocht naar Baisha

Ter plaatse boekbaar voor € 26

Je ontmoet je gids bij het hotel en wandelt naar het ‘Red Sun-plein’ waar je de huurfiets oppikt. In ongeveer 1½ uur rijd je via het dorp Shuhe naar het Bai-dorpje Baisha. Je kunt het dorp bekijken en eventueel een bezoekje brengen aan de ‘befaamde’ Dr. Ho. Dan fiets je via de Black Dragon pool terug naar Lijiang.

Lijiang – Mountain & River Show ‘Li Shui Jin Sha’ (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Li Shui Jin Sha is een originele show van circa 80 minuten die dagelijks wordt opgevoerd en in het teken staat van de etnische minderheden van de regio. Muziek, dans, mooie belichting en kostuums.

Pingyao - Excursie Wang Jia Dayuan en Zhang Bi kasteel (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Met de bus gaan we eerst op pad naar het oude adellijke huis van de familie Wang. Het complex heeft een oppervlakte van 250.000 m²! Op de terugweg rijden we langs Zhang Bi. Daar bevindt zich een oud kasteel met een ondergronds verdedigingsnetwerk van tunnels. Entreegelden (circa 126 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Xi'an - Excursie Terracottaleger en Grote Gans pagode (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 23

Je rijdt in ruim een uur naar het befaamde Terracotta leger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an – Traditionele dumpling-maaltijd en Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 33

Eerst geniet je in het Defachang Restaurant van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Vervolgens woon je de spectaculaire Tang Dynastie show bij. Een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.

Yangshuo – Bezoek aan theeplantage

Ter plaatse boekbaar voor € 29

Je bezoekt een theeplantage op een berg, die bezaaid is met geurende theestruiken. Na een wandeling met mooie uitzichten is het tijd voor een kop thee in het theehuis. Van hieruit rijd je in een half uurtje naar de top van de heuvel Hebao, om daar te genieten van een prachtig uitzicht over de Lirivier en de omringende bergen. NB: Bij minder dan 6 deelnemers wordt dit een 'join in' excursie, er kunnen dan ook andere reizigers zijn buiten je eigen reisgezelschap.

Inbegrepen: vervoer en entreegeld
Niet inbegrepen: fooi

Yangshuo – Boottocht over de Li rivier

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Je kunt met vier personen op een boot. Inbegrepen: boot en transfer.

Yangshuo - Fietstocht platteland en vaartocht karstlandschap

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes (2 reizigers op een vlot); exclusief lunch en entree Maanberg.

Yangshuo – Klank-en-licht show

Ter plaatse boekbaar voor € 31

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’. NB: Bij minder dan 6 deelnemers is er een ‘join in’ transfer geregeld (er kunnen dan ook reizigers buiten je eigen groep op dat transfer zitten).

Yangshuo – Kookles

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.