Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN
29 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
9 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 6,6
Accommodatie: 7,9
Transport: 7,6

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken goed naar de op onze reizen gegeven reviews zodat we onze reizen kunnen optimaliseren! Enkele van de opmerkingen over deze reis gaan over de naam ‘Steden en dorpen’. Realiseer je dat er in China veel miljoenensteden zijn. Wat voor Chinezen een ‘dorp’ is, is voor ons al vaak een stad(je). Maar… vanaf 2018 bezoeken we op deze reis drie nieuwe ‘échte dorpen’: Shuhe, Shaxi en Yuanmou. Positief zijn veel mensen over het feit dat deze reis vier weken duurt, waardoor je voldoende afwisseling qua cultuur en natuur hebt, en tijd om hiervan te genieten (en om een beetje te bekomen van de soms lange reistijden).
Vertrekdatum: 08/10/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een afwisselende reis welke je langs de diverse mooie hoogtepunten van China brengt. De verschillende soorten van vervoer maken het ook erg leuk en zeker de nachttrein is een ervaring apart. Je moet wel tegen de - soms overweldigende- drukte van de steden kunnen en er rekening mee houden dat de gemiddelde Chinees geen Engels spreekt dus een "pictionary" of "point it" is geen overbodige luxe..
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 7
Rik : Een waar avontuur waarin je wordt meegenomen naar een bijzonder land en kennis maakt met de culturen, gebruiken en mensen in het bijzondere China.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.