Rondreis COLOMBIA
21 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
82 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,3
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 14/07/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : De reis naar Colombia is helemaal Top. De reisbegeleidster Ilonka maakt je reis compleet. Met haar enthousiasme en ideeën is je reis super. Mooie natuur, vriendelijke mensen, prachtige steden en dorpen.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 6
Greta : Colombianen zijn zeer vriendelijke mensen, maar in de steden kan je best wat oppassen met je waardevolle en persoonlijke spullen. Maak gebruik van een tasje onder je kledij, en sluit de ramen en de deuren van je hotelkamer, ook 's nachts. Ivm afname pesos: er zijn meer wisselkantoren dan geldautomaten. Wisselen op de luchthaven bij aankomst,is handig. Maar, je kan al in verschillende winkels en restaurants betalen met de kaart. Wifi was op elk verblijf aanwezig. Een woordenboekje is handig. Nog maar weinigen kunnen een beetje engels. Vergeet zeker niet uw muggenmelk met 50deet. Geniet van je reis!
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Elsje : De natuur is ontzettend mooi. Alles is groen. De Andes tonen zich in weer een andere gedaante...prachtig. Condors in vrije natuur gezien. Heel erg lekker en gevarieerd eten. Nog nooit kwam ik een zo correcte, beleefde en vriendelijke bevolking tegen. Een reisbegeleider die net dat extraatje gaf aan de reis.
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Willy : Voor deze reis kan je geen betere reisbegeleider vinden dan Johan Temmerman.
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Els : Colombia stond reeds lang op mijn verlanglijstje en ik ben superblij dat ik deze reis heb gemaakt met Koning Aap. Het was de eerste keer dat ik met een groep meereisde en dit is heel goed meegevallen.
Colombia is een prachtig land: enorme diversiteit aan landschappen, fauna, flora en vruchten. Colombianen zijn hartelijk, begaan en oprecht. Ze hebben een diepe indruk op me nagelaten, ik zou zo meteen teruggaan. De reisbegeleider zorgt ervoor dat je gepassioneerd geraakt door Colombia en de vriendelijke en gastvrije bevolking. Hij zet zich 100 procent in en zorgt ervoor dat deze reis een onvergetelijke ervaring wordt. Het feit dat hij in Colombia woont is een meerwaarde. Je krijgt heel wat achtergrondinformatie mee. Een aanrader! Ik raad deelnemers aan om heen- en terugvlucht zelf te boeken want Koning Aap stuurt jou van Cartagena vervolgens Bogotá dan Miami (strenge veiligheidscontroles, vermoeiend, tijdrovend, ESTA-aanvraag noodzakelijk waarvoor je nog 'ns extra betaalt) dan Madrid en eindbestemming Brussel terwijl je meteen van Cartagena naar Madrid kan vliegen en daarna naar Brussel. 28 uur duurde terugreis wat eigenlijk gereduceerd kan worden tot minder dan de helft qua tijdsduur... de Nederlandse groep had een beter reisschema. Best ook enkele dagen bijboeken in Cartagena zodat je volop van deze superaangename stad kan genieten.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Thierry : Deze reis was voor ons een eerste kennismaking met Zuid-Amerika. De reis heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Mede dankzij de uitmuntende reisbegeleiding! De reis naar Colombia is een perfecte mix van cultuur, natuur en avontuur. Prijs/kwaliteit een echte aanrader! Klein minpuntje was voor ons de lange terugreis (4 vluchten en bijna 30 uur reizen).
Vertrekdatum: 15/04/2017
0 Beoordeling: 10
Ann : Colombia is een prachtige reis en dit zeker dankzij de fantastische reisbegeleider Johan Temmerman die alles weet van Colombia en er ook woont ! Hij vertelt alles met een enthousiasme ,ook boeiend en weet op alles een antwoord ! Super reis in een super mooi land !
Vertrekdatum: 15/04/2017
1 Beoordeling: 9
Joris : Johan Temmerman is een super reisbegeleider. Wanneer je de kans krijgt om met hem Colombia te bezoeken - DOEN. Hij is een grote meerwaarde voor je reis. Colombia is nog mooier dan de reis die door Koning Aap wordt voorgesteld of beschreven in de brochure. Alleen wanneer je het land zelf bezoekt kun je de schoonheid en de overweldigende natuur ervaren die door geen enkele foto noch brochure kan getoond worden.
Vertrekdatum: 15/04/2017
1 Beoordeling: 9
Rudy : een gevarieerde reis, afwisseling cultuur, natuur,museums(zeker botero, en goud museum) en nogmaals een zeer bekwame reisbegeleider
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 6
Patrick : Te veel tijd in grote steden Bogota en Medellin Een van de twee steden was voldoende. Liever enkele dagen in het Amazonegebied.
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 6
Reiziger : Mooie veelzijdige reis door een prachtig land. Verwacht echter niet de luxe die je van Europese hotels gewend bent.
Vertrekdatum: 10/12/2016
1 Beoordeling: 9
Bart : veel variatie (culturele oude steden, veel natuur, goede gids, uitstekende ligging van hotels, lekker eten). Echt een pioniersreis, alles nog puur, geen invloed van overtoerisme. Ondanks dat Colombia bij de meeste mensen bekend staat als een onveilig land, hebben we ons geen minuut onveilig gevoeld. Colombianen spreken je snel aan, een beetje kennis van Spaans is dus handig en verrijkt je reis. Wel een vermoeiende reis.
Vertrekdatum: 10/12/2016
1 Beoordeling: 7
Marina : mooie reis,veel te bieden,afwisselend,aangename bevolking. Kortom om te doen
Vertrekdatum: 12/09/2015
0 Beoordeling: 8
R.L.M. : We hebben een prachtige reis gehad. Veelzijdig en divers. Bergen, woestijn, caribisch gebied. De prachtige haciendas. De vriendelijke bevolking. Goedkoop eten en drinken in gezellige restaurantjes. Mooie musea, De reisleider was super. De temperatuur is goed totdat je in de woestijn komt en later in Cartagena. Daar is het tropisch warm. Maar Cartagena mag je niet missen. Wij hebben ons geen moment onveilig gevoeld. Het is een vakantiebestemming die je gezien moet hebben.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Hilde : Colombia is als reisbestemming een absolute aanrader. We maakten een prachtige, gevarieerde reis met een uitstekende en enthousiaste reisbegeleider.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Nico : Unieke reis! Colombia staat nog in de kinderschoenen wat betreft toerisme, doch geen enkel moment onveilig gevoeld. Fantastische natuur, cultuur, ... . Uitstekende reisleider met heel veel kennis van het land! Twijfel er niet aan om dit land te bezoeken.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Irma : De Colombia reis is zeker aan te raden voor mensen die van een mooie natuur houden. Men komt in verschillende regio's die elk op zich de moeite waard zijn. Men heeft regelmatig 2 of 3 nachten in het zelfde hotel, dit heeft ook zijn voordeel. Natuurlijk zijn er zware dagen bij als er grote afstanden moeten afgelegd worden, maar als je over land reist kan je ook een beter beeld vormen van dit land. Buiten het hotel in Popayan zijn de accommodaties top en meestal centraal gelegen.
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 9
Luc : Pracht van een reis die zich situeert in de "groene" Andes. Goede combinatie van natuur en koloniale dorpen. De steden zijn fascinerend, arm tot zeer rijk, ingedeeld in barrio's. Een pracht van een land en een aanrader naar toe te reizen. TOP!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.