Rondreis ECUADOR
17 dagen - v.a. €2 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,6
9 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,2
Transport: 7,4

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Waar mogelijk zijn upgrades van accommodaties doorgevoerd. Ook in 2018 zullen wij kijken hoe we eventueel de route in Ecuador verder kunnen verbeteren. Gelukkig genieten veel mensen van de contrasten in dit mooie en afwisselende land!
Vertrekdatum: 09/10/2016
0 Beoordeling: 8
Sylvia : De prachtige natuur, de lieve bevolking en de unieke fauna en flora op de Galapagos maken deze reis een aanrader.
Vertrekdatum: 05/07/2015
1 Beoordeling: 7
Corinne : Het was fantastisch om boven op de Cotopaxi te staan en de gletsjers van dichtbij te kunnen bewonderen. Uitkijkend vanaf 4800 meter over het bijzondere landschap begon het te sneeuwen. Een week later stonden we op een hagelwit strand tussen zeeleeuwen en hoorden we een jong drinken bij zijn moeder. Een reis van contrasten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.